środa, 02 grudzień 2015 09:37

Nowi Wspólnicy w kancelarii Elżanowski Cherka & Wąsowski Kancelaria Prawna Sp.k. Wyróżniony

27 listopada w kancelarii Elżanowski Cherka & Wąsowski Kancelaria Prawna Sp. k. nastąpiły zmiany w strukturze właścicielskiej, do zespołu Wspólników dołączyło siedmiu nowych Wspólników.

Do czterech Wspólników Kancelarii – Filipa Elżanowskiego, Maksymiliana Cherki, Krzysztofa Wąsowskiego oraz Moniki Podgórskiej, dołączyli: Małgorzata Cur, Magdalena Czuba-Wąsowska, Arkadiusz Ignasiak, Marcin Kopeć, Anna Kucińska-Bar, Olgierd Pogorzelski oraz Adam Szalc.  Jednocześnie Filip Elżanowski został wybrany Wspólnikiem Zarządzającym.

Jest mi niezmiernie miło, że do grona Wspólników dołączyły osoby, które wiele lat współpracowały z Kancelarią. Cenimy ich merytoryczny wkład w dynamiczny rozwój ECh&W, mówi Filip Elżanowski Wspólnik Zarządzający. Razem tworzymy silny, profesjonalny zespół, który jest w stanie zaoferować naszym klientom kompleksowe usługi w różnych sektorach.